Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DKD, SIA, Buderus apkures katli, siltumsūkņu uzstādīšana

Alejas "Autodarbnīcas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
siltumsūkņu uzstādīšana, gāzes ierīces, siltumapgāde, siltumtīkli, ventilācijas sistēmas, Gāzes apkures projektēšana

DKD, SIA

Cēsu 31 k.2, Rīga, LV-1012
Apkures sistēmas, gaisa kondicionētāji, kondicionieri, Apkures radiatori, katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums, dziļurbums siltumsūknim,

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
vērtnes, koka rāmja durvis, lamināta bīdāmās sistēmas, lamināta kumodes, Virtuves iekārtas, virtuves projektēšana , mēbeles, moduļu sistēmas, virtuves mēbeles, virtuves iekārtas, virtuves mēbeļu izgatavošana, mēbeļu projektēšana

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
konstrukcijas, metāla stabi, būvniecības konstrukcijas, izgatavošana, metāla locīšana, metāla stieņi, projektēšana

IVAI, SIA, Elektromontāžas darbi

Silmaļu 17-18, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Elektromontāžas darbi. Elektrisko tīklu projektēšana un uzstādīšana. Speciālisti ar 25 gadu pieredzi.  

OZO Energo, SIA

Iecēni, Amoliņu 9, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Elektromontāža, elektromontāžas darbi, elektroinstalācija, elektroinstalācijas ierīkošana, elektroapgāde, elektromērījumi, zibensaizsardzība, elektriskie mērījumi un pārbaudes, elektroinstalācijas izolācijas pretestības mērījumi, zemējuma ietaišu un pārejas pretestības mērījumi, aizsardzības nostrādes mērījumi cilpa fāze -

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Projektēšana , dizains, metāla profila, (profili) metāla kalumu, (kalumi). Vienplaknes, divplakņu.

Informatīvais serviss, SIA

Dzirnavu 1-8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Datortehnikas pastāvīga kompleksa apkalpošana ✓ Datortehnikas apkalpošana pēc izsaukuma ✓ Datortīklu projektēšana, izveide un uzturēšana ✓ Datoru un perifērijas iekārtu remonts mūsu birojā ✓ Serveru risinājumu izstrāde un realizācija klienta vajadzībām ✓ Stacionārie un portatīvie datori ar jebkuru komplektāciju ✓ Datortehnikas audits un konsultācijas

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

LabiPamati.lv

Optimizēti būvniecības risinājumi
Nākotnes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts:

Nepārmaksā par pamatiem! Kvalitatīvi betonēšanas un celtniecības pakalpojumi līdz par jūsu mājas jumta korei un atslēgas slēdzenei. Sniedzam arī kvalitatīvas konsultācijas. Sadarbībai atvērti!

Dagnis Purviņš, IDV

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

3 pieredzējušu meistaru brigāde piedāvā iekšdarbu remontus gan mājām, gan dzīvokļiem. Liekam reģipsi, špaktelējam, krāsojam, flīzējam, velkam elektroinstalācijas, uzstādam santehniku, radiatorus un veicam pilna cikla iekšdarbus. Strādājam visā Latvijā!

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

ZL.LV iesaka

Meistara mājas, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu princips ir vairāk dabas, mazāk haosa, tāpēc ar mūsu palīdzību ikviens var izveidot savu oāzi. Kopš pirmās dienas mēs esam meklējuši jaunus veidus, kā pievilināt klientus, mainot ierasto pieeju ar stilu un smaidu. Koks ir dabisks, ekoloģisks, izturīgs un ļoti estētisks celtniecības materiāls. “Meistara Mājas” - mēs patiešām ticam, ka koksne ir galvenā izvēle māju celtniecībā.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Esko AA, SIA

Laimdotas 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar vairāk kā 10 gadu praksi ārpus valsts, paveiks kvalitatīvus būvniecības un remonta darbus. Kvalitāte un termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.