Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Dārzu un apstādījumu projektēšana , ierīkošana, apkalpošana. Zāliena ierīkošana, kopšana.

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apdares darbi, dzīvokļu un privātmāju apdares darbi, gremota darbi, ēku remonts darbi, dzīvokļu remonts, ofisu remonts, telpu demontāža, dzīvokļa demontāža, darbs ar reģipsi, grīdu ieklāšana, lamināta ieklāšana, grīdu remonts, flīzēšana, sienu krāsošana, špaktelēšana, tapešu līmēšana, griestu ieklāšana, griestu remonts, sienu remonts,

PPS, SIA

Lejupes 15, Rīga LV-1076
katlu remonts, radiatoru nomaiņa, automātikas uzstādīšana telpās un katlu mājā, siltā gaisa pūtēju projektēšana

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
ķermeņu restaurācija, Metāla dizains, Metālmākslinieka dizainera, (dizaineru) pakalpojumi, Metāla vārtu projektēšana

Jēkabpils PMK, SIA

Madonas 27, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Darbu veikšana un būvuzraudzība, projektēšana , vispārēja celtniecība, siltumapgāde, siltumapgādes sistēmu

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Tāmēšana, demontāža, betonēšana, betons, laukumu izbūve, grīdas, siltināšanas darbi, industriālās grīdas, apsildāmās grīdas, eksponētais betons, inženierkomunikācijas, komunikāciju un instalāciju izbūve, ūdensapgāde, kanalizācijas izbūve, koka karkasu izbūve, jumta darbi, pamatu betonēšana, apdares darbi, mūrēšanas darbi,

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Svari, svaru tirdzniecība, svaru ražošana, svaru projektēšana , svaru pamatu celtniecība, svaru remonts, Autosvaru projektēšana , ražošana, tirdzniecība, serviss, noma.

RAINMEN, SIA

Rītausmas, "Lauktehnika 15" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Laistīšanas sistēmas, dārza laistīšanas sistēmas, automātiska laistīšanas sistēma, laistīšanas sistēmu projektēšana

Yagi Development, SIA

K.Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

ELT SOLUTION, SIA

Meldru 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "ELT SOLUTION" veic elektroinstalācijas ierīkošanu, projektu izstrādi, kā arī inženierdarbības un ar tām saistītās tehniskās konsultācijas.

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas Apraksts:

Siltums ir mums visapkārt. To mūsu planētai neizmērojamos kvantumos nodrošina mūsu tuvāka zvaigzne- Saule. Tas slēpjas pazemes dzīlēs. To glabā ūdens masīvi. Tamdēļ mūsu atbilde apkures jautājumam ir siltumsūknis. Mūsu specialitāte un kompetence ir siltumsūkņu tirdzniecība, montāža un apkope.

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Apraksts: METĀLAPSTRĀDES UZŅĒMUMS, KAS SPECIALIZĒJIES DAŽĀDU METĀLA KONSTRUKCIJU, IEKĀRTU UN TO ELEMENTU IZGATAVOŠANĀ. Detek ir uzticams un uz attīstību vērsts partneris metālapstrādē. Balstoties uz mūsu zināšanām ražošanā, mēs kopā ar klientu radām nestandarta risinājumus, tādējādi piedāvājot produktus ar augstu kvalitāti un efektivitāti. Esam fleksibls uzņēmums, kurš spēj ražot gan vienkāršus, gan sarežģītus produktus vienā eksemplārā vai sērijā.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām, biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Ventspils LV-3602
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Industriālās mēbeles, 3D projektēšana , modelēšana, Elektroinstrumentu remonts.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
Metālapstrādes rokas instrumenti. Hoffmann Group. Metālapstrādes instrumenti. Metālapstrādes darbgaldi. Metāla griešanas un urbšanas darbarīki. Mērinstrumenti. Slīpēšanas darbarīki. Rokas darbarīki. Darbnīcu iekārtas. GARANT. HOLEX. MITUTOYO. Pneimatiskie instrumenti. ATLAS COPCO. Zāģlentes RONTGEN, Knipex, Kukko, Mahr,

Actek, SIA

Atbrīvošanas aleja 167, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Veicam elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšanu, ārējos un iekšējos elektromontāžas darbus, zibens aizsardzības projektēšanu, izbūvi un apkopi.

ELM, SIA

Tehnikas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Uzņēmums "ELM" dibināts 2011. gadā un aktīvi darbojas elektromontāžas nozarē. Elektroinstalācijas ierīkošana. Elektroenerģijas apgāde.

Aisis, SIA

"Krūzes" , Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: SIA "AISIS" pamatdarbība ir nerūsējošā tērauda tvertņu, cisternu, konteineru, siltummaiņu un tehnoloģisko iekārtu projektēšana un izgatavošana.