Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ELM, SIA

Tehnikas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Elektro iekārtu līdz 20kV projektēšana un montāža., pieslēguma projektēšana , elektriķi, labs elektriķis.

Aisis, SIA

"Krūzes", Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: SIA "AISIS" pamatdarbība ir nerūsējošā tērauda tvertņu, cisternu, konteineru, siltummaiņu un tehnoloģisko iekārtu projektēšana un izgatavošana.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Feramagus, SIA, Lauksaimniecības, celtniecības, meža tehnika

Egļu 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Lauksaimniecības tehnika un aprīkojums. Graudu pirmapstrādes, celtniecības un ceļu būves. Komunālā, meža tehnika, serviss un rezerves daļas.

Ametrs, SIA, Rēzeknes mērniecības birojs

Atbrīvošanas aleja 91, Rēzekne LV-4601
Zemes ierīcība, ģeodēzija, topogrāfija, projektēšana , Mērniecība, mērnieks Madonā, Rēzeknē, Zemes

Ametrs, SIA, Madonas mērniecības birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 3A-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Zemes ierīcība, ģeodēzija, topogrāfija, projektēšana, Mērniecība, mērnieks Madonā, Rēzeknē, Zemes ierīcības projekti, Teritoriju plānošana, plānojumi, Mērnieku topogrāfija, Zemes robežu uzmērīšana, Būvasu novilkšana, Apvidus objektu uzmērīšana, Robežlīniju atjaunošana, Zemes plāni, Topogrāfiskā

Šurfs, SIA

Valkas 3-109, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mēs esam neliels ģeoloģiskās izpētes uzņēmums, kas dibināts 2008. gada 18. aprīlī. SIA „Šurfs” specializācija ir ģeotehniskā, ģeoloģiskā, hidroģeoloģiskā izpēte, ūdens apgādes urbumi, derīgo izrakteņu atradņu (karjeru) tehniskās dokumentācijas sagatavošana no A līdz Z, ietekmes uz vidi novērtējumu izstrāde.

Ir pieredze ar 0. kategorijas būvēm, hidroelektrostacijām un hidroakumulējošām elektrostacijām Latvijā, Lietuvā, Krievijā. Mūsu uzņēmumā strādā sertificēti speciālisti un periodiski Valsts Vides dienestā tiek izņemtas dažādas licences nepieciešamo darbu veikšanai.

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k-4-4, Rīga LV-1058
Mūs raksturo:: ✓ Augstas kvalitātes serviss Gaspro speciālisti spēj uzņemties tehniski vissarežģītākos objektus, pateicoties 30 gadu pieredzei nozarē. ✓ Pastāvīga darbinieku apmācība Darbinieki tiek pastāvīgi izglītoti, apmeklējot apmācības pie lielākajiem apkures iekārtu ražotājiem Vācijā un Polijā. ✓ Konkurētspējīgas cenas Visi materiāli tiek piegādāti tieši laikā uz konkrēto objektu, tādā veidā ietaupot noliktavas izmaksas.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17B, Jelgava LV-3001
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis,

Montāžnieks DE, SIA, Tukuma struktūrvienība

Pils 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

Jāņa Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana