Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

AV mēbeles, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Mēbeļu dizains, projektēšana , izgatavošana un uzstādīšana. Virtuves mēbeles, virtuves.

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles Mēbeļu ražotne:

Ja nepieciešamas mēbeles, tad uzticiet šo uzdevumu profesionāļiem. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes, Latvijā ražotas mēbeles, kas patiks katram mūsu klientam. Pie mums atradīsiet īsto risinājumu savām vajadzībām. Liekot klienta intereses pirmajā vietā, varam izgatavot mēbeles, kas atbildīs klientam nepieciešamajam dizainam, funkcionalitātei un budžetam.

Liarps, SIA, Galdniecība

Vidzemes 30a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Izgatavojam pēc pasūtījuma koka logus, durvis, kāpnes; mēbeles koka un lamināta no projektēšanas līdz uzstādīšanai. Piedāvājumā: Plastikāta logi, durvis. Metāla durvis dzīvokļiem, privātmājām! Strādājam pa visu Latviju.

Cieceres ūdensrozes, SIA

Krasta 34, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

Cieceres ūdensrozes – profesionāli dārznieka pakalpojumi. Sertificēta dārzniece, Solveiga Dzene - dārzu ierīkošana, ainavu veidošana, apzaļumošanas darbi Kurzemē un visā Latvijā.

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.

ARRE, SIA, Metālkalumi, metāla vārti

Turpinām strādāt klātienē!
"Cieceri" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Piedāvājam:: ✓ Margas ✓ Vārtus ar kalumiem ✓ Žogus ✓ Dažādus metālkalumus ✓ Dažādus metālizstrādājumus ✓ Zirgu boksus ✓ Vārtus, žogus bez kalumiem Apraksts:

Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot, izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu, t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras skiču veidā izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.

Katlinieks, SIA

Bieķensalas 20, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Gāzes apgādes sistēmu projektēšana ✓ Naftas apgādes sistēmu projektēšana ✓ Gāzes apgādes sistēmu izbūve ✓ Naftas apgādes sistēmu izbūve ✓ Gāzes apgādes sistēmu montāža ✓ Naftas apgādes sistēmu montāža ✓ Gāzes apgādes sistēmu remonts ✓ Naftas apgādes sistēmu remonts ✓ Ūdensapgādes sistēmu montāža un izbūve ✓ Siltumapgādes sistēmu montāža un izbūve

KOGER VIDE, SIA

Bāriņu 10, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Projektēšana ✓ Rievpāļu noma ✓ Rievsienu un atbalsta sienu izbūve ✓ Autoceltņa noma ✓ Būvbedru izbūve ✓ Grāvju izbūve Apraksts:

SIA "KOGER VIDE" piedāvā rievsienu, atbalsta sienu izbūvi, būvbedru izbūvi un ēku demontāžas darbus visā Latvijas teritorijā. "KOGER VIDE" SIA veic visa veida zemes darbus- meliorāciju, pamatu izbūvi un piedāvā rievpāļu un autoceltņu  nomu.

 

Aisbergs V, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionieru remonts Liepājā

Kapsētas 7, Liepāja LV-3401
Apraksts: Saldēšanas iekārtas, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, remonts Liepājā, Liepāja, Latvijā, Latvija

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Caleo, SIA

Ikšķiles 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu ražošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana ✓ Mēbeļu detaļu izgatavošana ✓ Plātņu zāģēšana ✓ ABS, PVC, akrila un dabīga koka maliņu līmēšana ✓ CNC urbšana ✓ CNC frēzēšana ✓ Detaļu finierēšanas pakalpojumi - prese 2500×1250 ✓ Detaļu lakošana, krāsošana, eļļošana ✓ Lāzergriešana, lāzergravēšana

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi