Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Full Stage, SIA, Skaņu , skatuves iekārtas, pasākumu tehniskais aprīkojums

Turpinām strādāt klātienē!
Dārza 3, Rīga, LV-1007
Skatuve, podesti, skatuves konstrukcijas, pārvietojamie skatuves jumti, mobilie skatuves jumti, skatuves noma, gaismas aparatūra, gaismas pultis, skaņas pultis, apskaņojumu sistēma, pasākumu apskaņošana, lampas, spuldzes, pultis, DJ, gaismas aprīkojums skatuves projektēšanai, montāža, uzstādīšana, koncertu tehniskais nodrošinājums,

Elektro, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tume, "Elektro" , Tumes pagasts, Tukuma nov., LV-3139
Elektrospēka un apgaismojuma instalācijas objektos. Elektrodzinēju, (asinhrono) remonts, apmaiņa. Tirdzniecība. Elektromontāžas darbi. Elektroietaišu apkalpošana. Metināšanas pusautomātu un transformatoru remonts. Elektromagnētu remonts.

Profitex, SIA

Lielirbes 27, Rīga LV-1046
Serviss un iekārtu apkope: ✓ Uzstādīšana ✓ Pieslēgšana komunikācijām ✓ Iekārtu palaišana un personāla apmācība ✓ Garantijas apkalpošana un apkope ✓ Tehniskais atbalsts ✓ Rezerves daļu piegāde Iekārtas veļas mazgātavām un restorāniem:

PROFITEX grupa kopš 2004. gada aprīko dažādus ēdināšanas uzņēmumus, viesnīcas, veļas mazgātavas un ķīmiskās tīrītavas. Šajā laikā dažādās valstīs ir veikta projektēšana un profesionālu iekārtu uzstādīšana simtiem restorānos, veļas mazgātavās un ķīmiskajās tīrītavās. Šobrīd PROFITEX grupa darbojas Eiropas un Āzijas tirgos. Tai ir uzņēmumi Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Krievijā, Kazahstānā un Uzbekistānā.

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

URBUMI.LV

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Apraksts: Kvalitatīvs ūdens ir nepieciešamība ikvienam šajā pasaulē, un bez tā nav iespējama cilvēka ikdiena. Spējam realizēt augstākās sarežģītības objektus visā Latvijas teritorijā, tāpēc mūsu pakalpojumus iesaka gan privātpersonas, gan vadošie uzņēmumi Latvijā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu ūdens apgādi, nepieciešams veikt virkni procesu, sākot ar ģeoloģisko izpēti līdz urbuma veikšanai un ūdens apgādes sistēmas ierīkošanai. Urbumi.lv apvieno speciālistu komandu ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi. Rūpes par katra klienta vajadzībām, kas apvienojumā ar augstu darba kultūru, veido mūsu uzņēmuma atpazīstamību ūdens apgādes nozares vidū.

Komforts M, SIA

Latgales 40, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Piedāvājam kvalitatīvas mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Plašs materiālu un furnitūras piedāvājums, dizainera pakalpojumi.

Mūsdienīgi risinājumi mēbelēm Jūsu interjerā un individuāla pieeja katram klientam.

ALTECO, SIA, Drošības sistēmas Vidzemē

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Galvenie darbības pamatvirzieni ir:: ✓ Automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizāciju iekārtu projekta izveide – projektēšana ✓ Automātiskās ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizāciju iekārtu uzstādīšana, ikmēneša apkalpošana ✓ Automātiskās ugunsgrēka izziņošanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana ✓ Video novērošanas sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Apsardzes un drošības sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Skaņas sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Pielaides un piekļuves sistēmu projektēšana un uzstādīšana ✓ Dažādu nestandarta elektronisko iekārtu projektēšana, izveide un uzstādīšana

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Electrocars.lv, Elektroauto serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par mums:

Risinājumi elektroautomobiļiem!

✓ Veicam visas projektēšanas un saskaņošanas procedūras (ja tas nepieciešams objekta gadījumā). ✓ Mēs veicam visus uzlādes staciju uzstādīšanas pakalpojumus (ieskaitot ieslēgšanas jaudu, abonentu tīkla rekonstrukciju, jaunu ESO abonentu savienojumu utt.). ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas apkopes un remontu. ✓ Tesla lādēšanas sistēmas modernizācija, BMW I3 USA – EU uzlādēšanas sistēmas, CHAdeMO ātrās maksas uzstādīšana elektromobiļiem Nissan Leaf un NV200 (2013-2016), Ford Focus electric risinājums.

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Larmet.lv, kokzāģētavu iekārtu ražošana

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Larmet WSM vēsture aizsākās ap 1995. gadu, kad Raunā Silmet sāka izstrādāt kokzāģētavas iekārtas. Jau 1995. gada novembrī uzņēmums piedalījās savā pirmajā starptautiskajā izstādē Minskā. Uzņēmuma attīstība gāja pa tādu iekārtu ražošanas ceļu kā apaļo kokmateriālu pārstrādes kokmateriālos, malu zāģēšanas mašīnas un koka šķērsgriezuma iekārtas. 2014. gadā tika uzsākta jauna tipa stieņu komplekta ražošana - ar elektronisku ierīci pļaušanas platuma maiņai. Tas ļauj ātri, dažu sekunžu laikā pārslēgties no viena pļaušanas platuma uz citu, turklāt šo procesu var pilnībā automatizēt. Larmet iekārtu ražošanas procesā tiek izmantotas visas mūsdienu metālapstrādes tehnoloģijas: lāzergriešana, plazmas griešana, detaļu savienošana u.c.

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
PROMETAL darbības sfēras:: ✓ Metālapstrāde ✓ Lāzergriešana ✓ Cietmetāla griešana ✓ Cauruļu lāzergriešana ✓ Hidroabrazīvā griešana ✓ CNC locīšana ✓ Mehāniskā apstrāde ✓ Metāla valcēšana Apraksts:

"Prometal Group" sniedz CNC lāzergriešanas pakalpojumus. Lāzergriešanas tehnoloģija ļauj izgriezt jebkuras konfigurācijas detaļas no lokšņu tērauda ar ļoti augstu precizitāti. Piedāvājam cauruļu lāzergriešanu ar TRUMPF TUBEMATIC. Ar cauruļu lāzergriešanas tehnoloģiju iespējams nogriezt caurules jebkurā leņķī, sagatavot caurules metināšanai un izgriezt dažādas ģeometrijas caurumus. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību var sagriezt praktiski jebkuru materiālu biezumā līdz 150mm. Izplatītākie ir dažādas plastmasas, gumijas, titāns, varš, misiņš, granīts, stikls. TIG un MIG metināšana, metāla locīšana, CNC frēzēšana, CNC virpošana, urbšana, vītņošana, pulverkrāsošana un slapjā krāsošana, valcēšana, komplektēšanas pakalpojumi.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

Dambis, AS, metālapstrāde, biroja telpas

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:

* Dažādu elektronisko, elektrisko vai mehānisko iekārtu projektēšana un ražošana, kā arī to montāža un testēšana; * Metāla izstrādājumu liekšana, lāzergriešana, virpošana, frēzēšana, metināšana (konveijeru, konteineru, dažādu pārvietojamu tvertņu izstrāde un ražošana u.t.t.); * Lielgabarītu virsmas slapjā krāsošanu vai arī to pārklājot ar pulverkrāsu; * Dažādu virsmas pārklājumu attīrīšanu izmantojot skrošu vai smilšu strūklu, tērauda cinkošana un niķelēšana; * Biroju, ražošanas un noliktavu telpu īre ilgtermiņā.

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: „SK Jumts” piedāvā dažāda veida jumtu seguma ieklāšanu, nomaiņu, kausēto ruberoīda jumtu uzkarsēšanu. Visa veida skārdnieku un jumiķu darbus. Mansardu un jumta konstrukciju izbūvi, jumta logu montāžu, dūmvadu izgatavošanu. Piemeklēsim Jums vēlamāko variantu. Jumtu un sienu segumu tirdzniecība.
ZL.LV iesaka

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.