Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Skaņu, gaismu, skatuves iekārtu, pārvietojamo skatuvju tirdzniecība, īre (noma) uzstādīšana, remonts, serviss. Skatuves konstrukcijas un mehānika. Skatuves podesti, pacelšanas statīvi. Instalāciju darbi. Koncertu, festivālu, svētku, pasākumu, diskotēku tehniskais nodrošinājums, apskaņošana, organizēšana. Skaņu tehnika. Skaņu

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Saule un Vējš, saules paneļi

J.Rozentāla 4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Piesakies konsultācijai un sāc ražot savu saules enerģiju:

Kā samazināt elektroapgādes izmaksas

• Konsultācija par saules enerģijas ražošanu • Sadales tīkli. Vai vari pieslēgt mikroģeneratoru • Plāna izstrāde Tavai saules enerģijas sistēmai • Profesionāli saules paneļu montāžas darbi • Sertificēta elektriķa pakalpojumi • Energoaudits • Pieslēgums sadales tīklam • Saules paneļu uzstādīšana privātmājām • Saules parki uzņēmumiem • Vēja ģeneratori • Saules elektrostacija • Saules paneļi • Saules paneļu tirdzniecība • Saules baterijas • Saules enerģijas akumulatori • Hibrīdie invertori • Mikroinvertori • Ekektro auto uzlādes stacijas • Siltumsūkņu uzstādīšana • Siltumsūkņi

Piesakies konsultācijai: https://sauleunvejs.com/sazinaties/

Techno ABC, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts: "TECHNO ABC" darbības galvenais virziens ir metālapstrāde, metāla būvkonstrukciju izgatavošana. Izgatavojam visu veidu metāla būvkonstrukcijas, būvkonstrukciju detaļas, komponentes un citus metāla izstrādājumus. Kvalitātes sertifikāts CE EN 1090-2+A1:2011.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Multicomp, SIA, Drošības, vājstrāvas tīkli

Vienības gatve 127a, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Drošības un vājstrāvu sistēmu montāža, projektēšana, apkalpošana.

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

ALANDEKO, mēbeļu ražotne

Jūrkalnes 15/25, Rīga, LV-1046
pasūtījuma, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu ražošana, mēbeļu dizains, mēbeļu projektēšana

ALANDEKO, mēbeles pēc pasūtījuma

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Preču grupas: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Korpusa mēbeles ✓ Garderobes ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Komercmēbeles Pakalpojumi: ✓ MDF detaļu krāsošana ✓ Finierēto detaļu lakošana un beicēšana ✓ Dekoratīvā nažfiniera finierēšana ✓ Masīvkoka fasāžu izgatavošana

Intema, SIA, Latvijā ražotas mīkstās mēbeles un matrači

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :))
Kandavas 14b-2, Rīga LV-1083
Produkti:: ✓ Gultas ✓ Sienas paneļi ✓ Dīvāni, krēsli un pufi ✓ Bērnu mēbeles ✓ Mēbeles sabiedriskām telpām ✓ Aksesuāri ✓ Matrači Piedāvājam:: ✓ Garantētu produkcijas kvalitāti ✓ Konkurētspējīgas cenas ✓ Elastīgu atlaižu sistēmu ✓ Produkcijas piegādi iepriekš norunātos termiņos ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkalpošanu ✓ Nestandarta mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma ✓ Īpašus nosacījumus ekspozīcijas iegādei

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

TENKO Baltic, firmas pārstāvniecība

Žirmūnų g. 139A, Vilnius
Par uzņēmumu:

TENKO Baltic ir tirdzniecības - inženierijas uzņēmums, kas strādā atjaunojamās enerģijas resursu un citu inženiertehnisko ēkas sistēmu jomā. Klientiem piedāvājam ģeotermālo apkuri, dzesēšanu un efektīvus, energoefektīvus ventilācijas sistēmu risinājumus, kuru rezultātā veidojas minimālas sistēmu ekspluatācijas izmaksas. Veicam iespēju studijas, gatavojam projektus, komplektējam aprīkojumu, organizējam montāžu, veicam garantijas un pēcgarantijas tehnisko apkalpošanu.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Kurzemes jumti, SIA

Ganību 25, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Ražošana, projektēšana , tirdzniecība: Tērauda jumti, metāla jumti, skārda jumti, (jumtu, jumts) un sienu

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035

Gadu gaitā esam parādījuši daudzas veiksmīga uzņēmuma īpašības, līdz ar to nemitīgi papildinām savas aprindas ar nozīmīgiem partneriem būvniecības vidē, palīdzot daudz ko paplašināt un papildināt būvniecības nozarē.

Katru dienu mēs gūstam milzīgu pieredzi un spējam mācīties no citu kļūdām.

Mūsu speciālisti veic arī darbus mājās, birojos, veikalos un komerctelpās:: - Demontāžas darbi.

- Jumta seguma uzstādīšana.

- Fasādes darbi.

- Regipša darbi, sienas un griestu apšuvums.

- Krāsošanas darbi, tapetēšana.

- Flīzēšana.

- Lamināta, linoleja, vīnila un paklāju uzklāšana.

- Santehnikas darbi.

-Būvdarbu tāmes sastādīšana.

 

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.