Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arnis Dukaļskis, IK

Vidzemes 7, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Tāme, tāmēšana, koptāme, kontroltāme, tāmēšanas pakalpojumi, būvdarbu apjomi, būvizmaksas, celtniecības izmaksas, būvniecības aprēķini, tāmes valsts projektiem, sertificēts būvuzraugs, sertificēts būvdarbu vadītājs arī trešās kategorijas ēkām, būvprojektu tāmēšana, būvprojekta ekonomiskā sadaļa, projektēšanas ekonomiskā sadaļa.

Around, SIA

Šampētera 82b, Rīga, LV-1046
Arhitektūra, projektēšana

Arra, SIA

Skolas 21-510, Rīga, LV-1010
Apraksts: Projektēšanas pakalpojumi

Art-AG, SIA

Skrīveri, Bērzu 2, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125
Metālapstrāde

Artec Group, SIA

Dīķa 11-2, Rīga LV-1004
Elektromontāža, elektroinstalācija

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Askelum, SIA

Kolna Ančupāni, "Kalnāji" , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4604

Atehs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Muduļu mājas: Mazizmēra moduļu ēkas kā celtniecības virziens Latvijā sācies samērā nesen, tomēr šī modernā tehnoloģija pamazām iegūst popularitāti. Māju pamatideja ir maksimāli vienkāršot iespējas tikt pie nelielas, glītas ēkas, pat neuzsākot būvniecību. Ne katrs var atļauties uzcelt pamatīgu ģimenes māju pēc individuāla projekta, tādai būvniecībai vajag daudz laika un arī izmaksu ziņā ne vienmēr tas ir pieņemams risinājums. Turpretī moduļu mājas var uzcelt ļoti ātri, jebkurā vietā un jebkuros laikapstākļos, turklāt par pieņemamu cenu.

Attīstības grupa, SIA

Rīgas 22, Daugavpils LV-5401
Projektēšana , pilngatavības projekts, inženiertīklu projektēšana , kompleksā projektēšana , celtniecības, Arhitektūra, projektēšana . Būvuzraudzība, celtniecības darbi..

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.