Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Elektromontāža, elektromontāžas darbi, elektroinstalācija, elektroinstalācijas ierīkošana, projektēšana

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
, apkures sistēmu izbūve, kanalizācijas sistēmu projektēšana , kanalizācijas sistēmu izbūve, ventilācijas, maršrutu izveide, sporta kāpšana, celtniecība, remonts, renovācija, darbs augstumā, ēku siltināšana, projektēšana

Campo, SIA, Laivu noma

Silakrogs, "Lībieši" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Laivu un kuteru dizains, projektēšana , kompozīta detaļu izgatavošana vakuuma infūzijas tehnikā, 3D CNC

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Ietves, ielas, gājēju celiņi būvuzraudzība, Uzņēmumu, dzīvojamo māju, sabiedrisko ēku, celtņu teritorijas būvuzraudzība, Ceļa objektu būvuzraudzība, Būvuzraugs Kurzemē.

Urbšanas centrs, SIA

Babīte, Rožu 20, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Ūdensapgādes urbumu projektēšana , urbumu saskaņošana, urbšana., Siltumsūkņi, siltumsūknis, siltumsūkņa montāža, siltumsūkņu montāža, konsultācijas, projektēšana , projekts

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
un uzstādīšana, BIO degvielas kurināmo katlu automātikas projektēšana un uzstādīšana, projekti jauniem, , izbūve un uzstādīšana, Graudu glabāšanas un žāvēšanas automātikas projektēšana , izbūve un uzstādīšana

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Biroja mēbeļu projektēšana , ofisa mēbeļu projektēšana . Ērti biroja krēsli. Lieli biroja galdi., Pilna biroja projektēšana , dizains, iekārtošana. Biroja mēbeļu veikals.

MEZULI, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas par fasēšanas, pildīšanas, produktu žāvēšanas procesiem ✓ Projektēšanas pakalpojumi (ražotnes, virtuves, restorāni u.c.) ✓ Mārketinga pakalpojumi, tirgus izpēte ✓ Jaunu tehnoloģiju un iekārtu piemeklēšana

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga, LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums "Automation Technology Solutions" dibināts 2017. gadā, un kopš tā laika mēs esam apņēmušies piedāvāt augstākās kvalitātes elektriskos paneļus, tostarp sadales paneļus, MCC paneļus un PLC paneļus, būvniecību, uzstādīšanu un apkopi. Pakalpojumus sniedzam Latvijā, Eiropā un visā pasaulē.

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles Mēbeļu ražotājs:

GE Woodworks ir pilna servisa mēbeļu ražotājs, kuru vada Gints Eliass un kas atrodas Cēsu novada Vaives pagastā, Latvijā.

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi