Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Fasādes, Fasāžu renovācija, ēku fasāžu restaurācija, mājas fasādes remonts, ēku fasāžu siltināšana, ēku sienu siltināšana, akmens vates līmēšana, fasādes renovācijas darbi, ventilējamās fasādes, slapjā fasāde, fasādes vienkāršotā atjaunošana, fasādes apmešana, fasādes flīzēšana, fasādes apdare, fasādes krāsošana, fasādes dekoratīvais

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
ALPĪNISMS,  Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi,  darbs augstumā. Rūpnieciskais alpīnisms,  FASĀDES DARBI augstumā,  augstumdarbi,  darbi augstumā,  Ēku paneļu un ēku fasādes darbi,  Ēku paneļu šuvju hermetizācija,  ēku fasādes un konstrukciju krāsošana, 

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

Rūķis AG, SIA

Zaļā 32, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Mērniecības birojs "Rūķis AG" sniedz dažādus mērniecības darbus - topogrāfiskā mērīšana, zemes robežu uzmērīšana, zemes ierīcības projektu izstrādāšana un citi darbi.

INGENIA, SIA

K.Barona 40a-410, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Esam vieni no vadošajiem un labākajiem speciālistiem nozarē. Pieredzējuši dažādu nozīmju ēku projektēšanā, būvuzraudzībā, būvdarbu vadīšanā un citos būvniecības nozares darbos. Katram klientam pievēršam īpašu uzmanību, lai garantētu labāko komunikāciju. Laba darba rezultāts ir apmierināts klients.

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

E Būvvadība, SIA

"Kargo" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Veicam visa veida un sarežģītības demontāžas un nojaukšanas darbus. Pēc demontāžas sakārtojam teritoriju, būvgružas drupinam, šķirojam un aizvedam tālākai utilizācijai;

Izstrādājam demontāžas projektus;

Veicam grunstūdens līmeņa pazemināšanas darbus - ūdens atsūknēšanas un pārsūknēšanas darbus, projekta realizāciju, ūdens pazemināšanas sistēmas apkalpošanu;

Specializētas celtniecības tehnikas un tehnoloģisko iekārtu noma;

Piedāvājumā Meliorācijas pakalpojumi, tai skaitā tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana, būvdarbu veikšana un vadīšana, meliorācijas sistēmu ierīkošana (Veicam meliorācijas drenāžu izbūvi lauksaimniecības zemēs, veco meliorācijas sistēmu remontu un rekonstrukciju, Novadgrāvju rakšanu un caurteku būvniecību, lietus notekūdeņu sistēmu būvniecību u.c.).

Latgales energobūve, SIA

Varšavas 13, Daugavpils LV-5404
Energosistēmu projektēšana , visa veida elektromontāžas darbi līdz 35 kV, elektrotehniskie mērījumi, elektroietaišu, projektēšana , elektro ietaišu izbūves darbu vadīšana un būvuzraudzība, elektro ietaišu ekspluatācija

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

security.lv, UGUNSDROŠĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apraksts:

Ugunsdrošības sistēmas tiek projektētas, uzstādītas un apkalpotas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumi Nr. 238, Ugunsdrošības noteikumi Izdoti saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 12. pantu.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

''UKP birojs'', SIA

Vilces 5, Jelgava LV-3008
Apraksts: Uzņēmums veic ūdensapgādes un kanalizācijas (ieskaitot lietus ūdens kanalizāciju) ārējo un iekšējo tīklu projektu izstrādi. Katram klientam tiek piemērota individuāla pieeja.

Ziedonis Kagainis IDV

Lielirbes 17a-45, Rīga LV-1046
Par mani:

Strādāju būvniecībā kopš 1995. gada gan kā galvenais būvuzņēmējs, gan kā apakšuzņēmējs, gan kā pasūtītāja pārstāvis būvuzraudzībā, gan kā pilnvarotā persona no pasūtītāja, veicot celtniecības un projektēšanas darbus, tāmēšanu, celtniecības variantu tehnisko un ekonomisko analīzi, projektēšanas dokumentu saskaņošanu un atļaujas dokumentācijas saņemšanu, kā arī objektu apkalpošanu pēc nodošanas ekspluatācijā. 

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.